Om webbplatsen

Har du kommit hit så delar du säkert mitt intresse av goda vätskor i vackra glas. Eller så kanske du också tycker om att laga mat, sådär från grunden.

Det är nämligen det som den här webbplatsen har att erbjuda. Mat är ett tämligen nytt intresse för mig då jag under min uppväxt på det stora hela alltid hatat att laga mat. I dag står jag vid spisen, om inte sju dagar, så i alla fall sex dagar i veckan. Många dagar är det ”samma gamla vanliga”, men ibland blir det lite roligare och mer ovanliga tingestar som snurras ihop. Då hamnar de tillslut här för dig att försöka efterapa.

Jag har heller aldrig riktigt tyckt om recept och att behöva följa till punkt och pricka. Därför kommer du att känna av den mer avslappnade och bitvis till och med humoristiska inställningen till köket. Det ska vara roligt. Välj det du vill, justera, gissa, och ha roligt!

Roligt går det också att ha med någonting gott i glaset. Vin, sprit och öl har intresserat mig i många år. Fler år än vad jag faktiskt har fått njuta av dem. Men nu har det varit lagligt ett bra tag och smaklökarna utvecklar mer för var dag som går. Med en förkärlek till vin, och då det röda, tar jag mig genom flaska efter flaska. För din skull, skulle vi kunna säga.

Det finns ingen utbildning bakom mina ord i recensionerna, eller recepten för den delen. Allt jag skriver och gör är direkt från hjärtat, magen, och smaklökarna. Jag lär mig mer för varje provning och master class. En kunskapsbas jag mer än gärna vill vidga till enorma vidder.

 

Det går att lära känna mig, David Sundgren, ännu bättre på www.snajvid.com. Där hittar du också enkelt mina andra sajter som fyller mitt liv med kunskap, glädje, och en väldigt lång lista på saker att göra.